tiistai 4. joulukuuta 2012

Alitajunnan voima



Ihmisellä on käytössään kaksi mielen toimintoa, joista toista kutsutaan tietoiseksi ja toista alitajuiseksi. Alitajuntasi on jatkuvasti alttiina suggestion voimalle. Lisäksi alitajuntasi hallitsee täydellisesti kehosi tilaa, toimintoja ja tuntemuksia.

Usko on ajattelutapa, mielen asenne, sisäinen varmuus siitä, että ajatus, jonka tietoinen mielesi täysin hyväksyy, tulee painumaan alitajuntaasi ja toteutumaan ulkoisessa muodossa. Usko on eräällä tavalla sitä, että hyväksyt todeksi sen, minkä aistisi kieltävät eli suljet pois pienen, järkeilevän, analyyttisen ja tietoisen mielesi ja hyväksyt asenteen, joka täydellisesti luottaa alitajuntasi sisäiseen voimaan.

Parannukseen on olemassa vain yksi tie, se on usko. On olemassa vain yksi parantava voima ja se on alitajuntasi. Olipa uskosi kohde todellinen tai epätodellinen, tulet saamaan aikaan tuloksia. Alitajuntasi on vastaanottavainen mielessäsi oleville ajatuksille. Ajattele uskoa mielessäsi olevana ajatuksena, se riittää.


Käytössä on monia erilaisia menetelmiä, joiden avulla poistetaan ne mielessä, tunne-elämässä tai fysiikassa olevat esteet, jotka estävät parantavaa voimaa virtaamasta meissä. Alitajunnassasi asustava parantava voima voi ja pystyy – jos sinä itse tai joku muu ohjaa sinua oikein – parantamaan mielesi ja kehosi kaikista sairauksista.

Usko on mielesi ajatus, joka saa aikaan sen, että alitajuntasi voima vaikuttaa kaikkiin elämäsi vaiheisiin sen mukaan, miten päässäsi ajattelet. Mielesi usko on yksinkertaisesti se, mitä mielesi ajattelee. ”Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo.”

Rukousterapia on mielesi alitajuisen ja tietoisen tason synkronoitua, harmonista ja älykästä toimintaa, jota tietoisesti ohjataan määrättyä tarkoitusta varten. Rukousterapiassa valitset tietoisesti määrätyn ajatuksen, mielessäsi olevan kuvan tai suunnitelman, jonka haluat tapahtuvan. Tajuat, että sinulla on kapasiteettia välittää tämä ajatus tai mielikuva alitajunnallesi kokemalla, että se mitä haluat, on jo tapahtunut ja totta.

Kiität parannuksestasi, jonka tiedät olevan tulossa ja sen jälkeen et enää ajattele vaikeuttasi, kunnes taas tunnet, että sinua ohjataan rukoilemaan uudelleen. Rukoillessasi kieltäydyt ehdottomasti antamasta mitään valtaa kielteiselle tilallesi, etkä hetkeäkään epäile parantumistasi. Tällainen mielen tila saa aikaan tietoisen ja alitajuisen mielen harmonian, joka vapauttaa parantavat voimat.

Miten sanoma välitetään alitajunnalle? Olennaisinta tekniikassa on se, miten alitajunta suostutellaan täyttämään tietoisen mielen sille antama käsky. Toiveen välittäminen sille tapahtuu parhaiten rentoutuneessa puolivalvetilassa. Ole tietoinen siitä, että mielesi syvyyksissä asuu rajaton viisaus ja voima. Ajattele vain levollisesti sitä, mitä haluat tapahtuvaksi, näe miten se puhkeaa täyteen kukkaansa. Käytä tekniikkaa täysin vilpittömällä mielellä ja usko siihen lapsen uskolla.


Elämäsi kaikkein perustavinta laatua oleva ja kauaskantoisin toiminta on se, miten rakennat mieltäsi jokaisena valveillaolon hetkenä. Saat sen mitä pyydät. Rajaton viisaus vastaa aina alitajunnassasi tietoiseen ajatteluusi. Mutta sinun täytyy uskoa, kun pyydät, jos aiot saada sen, mitä haluat. Mielesi siirtyy ajatuksesta asiaan. Ellei mielessä ensin ole mielikuvaa, sillä ei ole mitä kohti liikkua. Ensin sinun täytyy hyväksyä asia mielessäsi ja saada siinä aikaan tila, jota ei voi järkyttää eikä kumota. Nähtyäsi toiveesi toteutuneena mielessäsi, pitäisi seurauksena olla ilon ja rauhan tunne.

Helpoin ja ilmeisin tapa muodostaa ajatus on visualisoida se eli nähdä se sielunsa silmin aivan kuin se todella olisi siinä. Minkä voit visualisoida mielessäsi, on jo olemassa mielesi näkymättömässä maailmassa. Ajatus ja toive ovat totta ja ilmestyvät jonakin päivänä tietoiseen maailmaan, jos pysyt uskollisena niiden mielikuvalle. Ajatteluprosessi muodostaa jälkiä mieleesi ja nämä jäljet puolestaan ilmestyvät tosiasioina ja kokemuksina elämääsi.


Tällaista kirjoittaa Joseph Murphy klassikkokirjassa Alitajuntasi voima jo vuonna 1963.



Itsetunto on alitajuntasi käsitys itsestäsi. Suomessa uskotaan pääasiassa vieläkin, ettei itsetuntoon voi vaikuttaa, koska itsetunto asuu alitajunnassa. Myrphy on selvästi osoittanut jo vuonna 1963, että alitajuntaan voi vaikuttaa hyvin helposti. Muinaiset viisaat tiesivät tämän jo tuhansia vuosia sitten. Heidän oppinsa on vain unohtunut ja tarkoituksellisesti haudattu.

Tehokkain tapa vaikuttaa itsetuntoon on vaikuttaa alitajuntaan. Olet koko ikäsi vaikuttanut alitajuntaasi ja sillä tavalla itse asiassa luonut itsetuntosi, minäkuvasi ja kaikki uskomuksesi ja toimintamallisi. Se, että yleensä tämä on tapahtunut tiedostamattasi, ei muuta tätä tosiasiaa. Voit nyt alkaa muuttaa itseäsi ja ajatuksia tietoisesti. On aika astua tähän elämäsi suurimpaan seikkailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti