sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vetovoiman laki



Jokainen ajatus värähtelee, joka ikinen ajatus lähettää signaalin ja kaikki ajatukset vetävät puoleensa samankaltaisen signaalin. Samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Tätä kutsutaan Vetovoiman laiksi.

Kun suuntaat huomiosi johonkin, lähetät liikkeelle värähtelyä. Lähettämäsi värähtely vastaa pyyntöä, mikä puolestaan tarkoittaa huomiosi kohdetta.

On hyvin tärkeää muistaa, että halutessasi jotakin sinun tulee ensin saattaa oma värähtelysi sopusointuun toiveesi värähtelyn kanssa. Helpoin keino saavuttaa tämä harmonia on kuvitella, että toiveesi on jo toteutunut. Ole niin kuin olisit jo saanut haluamasi. Nauti ajatuksissasi siitä kokemuksesta, kun tavoittelemasi asia on jo sinulla. Kun otat tavaksesi ajatella näin, lähetät jatkuvasti oikeanlaista värähtelyä, ja saavutat tilan, jossa voit antaa haluamasi asian tulla elämääsi.

Kiinnittämällä huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu, saat helposti selville, suuntautuuko huomiosi toiveeseesi vai siihen, että se puuttuu elämästäsi. Kun ajatuksesi ja toiveesi ovat keskenään sopusoinnussa, tunnet olosi hyväksi. Tunteesi vaihtelevat silloin tyytyväisyyden, odotuksen, innokkuuden ja ilon välillä. Jos sen sijaan suuntaat huomiosi haluamasi asian puuttumiseen, tunteesi vaihtelevat synkkyyden, huolestuneisuuden, lannistuneisuuden, vihan, epätoivon ja masennuksen välillä.



Saat sitä mitä ajattelet, halusitpa sitä tai et. Voimakkaan universaalin Vetovoiman lain mukaan vedät puoleesi juuri sitä, mitä etupäässä ajattelet. Jos siis ajattelet enimmäkseen niitä asioita joita elämääsi toivot, elämäsi kokemukset heijastavat näitä toiveita. Sama pätee myös toisin päin: jos ajatuksesi painottuvat siihen mitä et halua, elämäsi kokemukset heijastavat juuri sitä, mitä et halua.

Jokainen ajatus, idea, olento ja jokainen asia värähtelee omalla taajuudellaan. Kun siis keskität huomiosi johonkin, alat heijastaa samaa värähtelyä kuin huomioisi kohde. Mitä enemmän sitä ajattelet, sitä enemmän värähtelet samalla tavalla. Ja mitä enemmän värähtelet samoin, sitä enemmän vedät puoleesi kaikkea muutakin, mikä värähtelee samalla tavoin. Tämä jatkuu niin kauan kunnes muutat ajatteluasi ja tuot tarjolle erilaista värähtelyä ja alat vetää puoleesi asioita, jotka ovat harmoniassa tämän uuden värähtelyn kanssa.



Kun ymmärrät, mistä Vetovoiman laissa on kysymys, kokemasi asiat eivät enää yllätä sinua. Ymmärrät, että olet itse vetänyt kokemukset puoleesi omalla ajattelullasi. Elämässäsi ei tapahdu mitään sellaista, mitä et omilla ajatuksillasi ole siihen kutsunut.

Kun käsität, että todellakin saat sen mitä ajattelet, ja – mikä on aivan yhtä tärkeätä – kun olet itse tietoinen ajatuksistasi, olet kykenevä hallitsemaan täysin omia kokemuksiasi.

Vaikka se vaikuttaakin ehkä aluksi oudolta, sinun on hyödyllistä alkaa omaksua ajatus itsestäsi Värähtelevänä olentona. Elät värähtelevässä Maailmankaikkeudessa, jota hallitsevat Lait perustuvat värähtelyyn.

Samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista, joten olemuksesi värähtelyn tulee vastata toiveesi värähtelyä, jotta toive voisi täysin toteutua. Toiveesi ja uskomuksesi välisen värähtelyn on oltava keskenään yhteneväinen, jotta voisit saavuttaa haluamasi.

Tahdomme sinun löytävän jälleen myötäsyntyisen kykysi sallia tämän maailmakaikkeuden Hyvinvoinnin virtaavan elämääsi vakaana ja ilman rajoituksia. Kutsumme tätä Sallimisen taiteeksi. On taito sallia Hyvinvoinnin virtauksen jatkua kauttasi samalla kun sinä jatkat elämääsi. Sallimisen taide on kykyä olla vastustamatta ansaitsemaasi Hyvinvointia.


Näin kuvaavat Esther ja Jerry Hicks vetovoiman lakia kirjassaan Pyydä niin saat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti