keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Rakkauden voima



Tarkoitus on, että sinulla on suurenmoinen elämä.

Joka aamu herätessäsi voit tuntea kiihkeää innostusta, koska tiedät, että päivä tuo tullessaan roppakaupalla mahtavia asioita. On tarkoitus, että naurat ja iloitset. On tarkoitus, että tunnet olosi vahvaksi ja turvalliseksi. On tarkoitus, että olet tyytyväinen itseesi ja tiedät olevasi korvaamaton. Totta kai eteesi tulee haasteita, mutta niilläkin on tarkoitus, koska ne auttavat sinua kasvamaan. On tarkoitus, että tiedät miten selviät ongelmista ja haasteista. On tarkoitus, että olet voitokas. On tarkoitus, että olet onnellinen. On tarkoitus, että sinulla on suurenmoinen elämä.

Kun annat positiivisuutta, vastaanotat positiivisuutta. Kun annat negatiivisuutta, vastaanotat negatiivisuutta. Jos annat positiivisuutta, saat elämän joka on täynnä positiivisia asioita. Jos annat negatiivisuutta, saat elämän joka on täynnä negatiivisia asioita. Miten sitten oikein jaat positiivisuutta ja negatiivisuutta? Ajatustesi ja tunteidesi välityksellä.

Ajatuksesi määräävät, ovatko sanasi ja tekosi positiivisia vai negatiivisia. Mutta mistä tiedät, ovatko ajatuksesi positiivisia vai negatiivisia? Ajatuksesi ovat positiivisia, kun ajattelet sitä mitä toivot ja rakastat. Ajatuksesi ovat negatiivisia, kun ajattelet sitä mitä et toivo etkä rakasta. Niin helppoa ja yksinkertaista se on.

Useimmat ihmiset ajattelevat enemmän sitä mitä eivät rakasta kuin sitä mitä rakastavat. Ajatuksissaan ja sanoissaan he jakavat enemmän negatiivisuutta kuin rakkautta ja näin riistävät itseltään mahdollisuuden kaikkeen hyvään elämässään.

On mahdotonta saada onnellinen elämä ilman rakkautta. Ihmiset, joilla on onnellinen elämä, puhuvat enemmän siitä mitä rakastavat kuin siitä mitä eivät rakasta. Ihmiset, joilla on vaikeaa, puhuvat enemmän siitä mitä eivät rakasta kuin siitä mitä rakastavat.



Mikään ei ole yhtä merkityksellistä kuin se, mitä milloinkin tunnet, koska elämäsi rakentuu sen mukaan, mitä juuri nyt tunnet. Haluatpa elämääsi mitä tahansa, haluat sitä siksi, että rakastat sitä ja se saa olosi tuntumaan hyvältä. Kun et halua jotain, et halua sitä siksi, että se saa olosi tuntumaan kurjalta.

Mitä paremmalta sinusta tuntuu, sitä ihanammaksi elämäsi muuttuu. Mitä kurjemmalta olosi tuntuu, sitä rankemmaksi elämäsi käy – kunnes ryhdyt tuntemaan toisin. Tunteesi toimivat ajatustesi ja sanojesi voimanlähteenä. Kaikkein tärkeintä on se, mitä tunnet.

Kaikki elämässäsi riippuu siitä, miltä sinusta tuntuu. Jokainen tekemäsi päätös perustuu siihen, mitä tunnet. Tunteesi ovat koko elämäsi liikkeelle paneva voima.

Vahvista hyviä tunteitasi ajattelemalla kaikkea sitä, mikä on sinulle rakasta. Listaa rakastamasi asiat peräjälkeen ja jatka listaamista, kunnes olosi tuntuu suurenmoiselta.

Sinun on ensin oltava onnellinen ja synnytettävä onnellisuutta, jotta saat onnea. Mikään muu keino ei toimi, sillä haluatpa saada elämääsi mitä tahansa, sinun on ensin annettava juuri sitä. Sinä hallitset tunteesi, sinä hallitset rakkautesi ja rakkauden voima antaa sinulle kaiken sen, mitä sinä olet antanut.

Tällaisia kirjoittaa Rhonda Byrne kirjassaan Voima.

On aika aloittaa matka lumoavaan elämään.

3 kommenttia:

  1. Hienoja ajatuksia. Pystyisinpä vain oikeasti tuohon.

    VastaaPoista
  2. Anna tunteidesi toimia oppaanasi ja siirry vähitellen kohti parempaa olotilaa. Meistä jokainen osasi iloita ja rakastaa pienenä lapsena. Voimme opetella tuon taidon uudestaan, olemmehan opetelleet siitä poiskin. Anna pienten parannusten saada aikaan positiivinen kierre, joka vahvistaa itseään.

    VastaaPoista
  3. Noinhan se juuri menee. Jos elämässä näyttää kohtaavan vain vaikeuksia, pitää ihan ekaksi tarkistaa oma asenne ja omat ajatukset. Vanha sanonta: "sitä saa mitä tilaa" pitää paikkansa.

    VastaaPoista